Activiteitenkalender

In dit bestand bieden we de volledige kalender aan inclusief momenten van indelen, competities etc. Je hebt ook de mogelijkheid om deze op je eigen pc op te slaan. Wees er wel even alert op dat er gedurende het jaar wijzigingen kunnen optreden. Het meest actuele exemplaar vind je altijd op de website.
Klik op het jaartal voor een compleet overzicht (inclusief archief)

Evenement details:

 • za
  21
  apr
  2018

  BV Haulerwijk gezelligheids-mix-toernooi

  09:30Sporthal “De Bongerd”, Leeksterweg 23a te Haulerwijk

  Op 21 april 2018 organiseert Badminton Vereniging Haulerwijk het 19e gezelligheids-mix-toernooi. Wij nodigen u uit om samen met uw mix-partner in te schrijven voor dit toernooi.

  Voor dit toernooi geldt een minimum leeftijd van 17 jaar.

  Deelname aan het toernooi staat open voor recreanten en (ex)kompetitie-spelers. Om deel te nemen, dient u niet hoger te spelen dan 1e klasse district.

  Het toernooi wordt gespeeld in verschillende poules van verschillende sterkte. In elke poule zijn leuke prijzen te winnen.

  Aanvang van het toernooi is om 9.30 uur en de prijsuitreiking zal om ca 17.00 zijn.  Het toernooi wordt gehouden in.

  De deelnamekosten bedragen aan de zaal €10,00 per persoon. Bij betaling per bank voor 15 april 2018 betaalt u € 9,00 p p. Over te maken op rekening NL69 RABO 0119 0460 40 t.n.v. A.H.Gils te Oosterwolde o.v.v. “ Douwsma - De Bongerd” Mixtoernooi 2018. (Graag ook vermelden voor wie er betaalt wordt.)

  De inschrijving sluit op 15 april, of zodra het maximaal aantal koppels is bereikt!!

  Hier het inschrijfformulier UITNODIGING BVH 2018