Probeer Badminton!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging of wil je gewoon lekker sportief bezig zijn samen met anderen? Dan is badminton echt iets voor jou! Je hebt vast al eens badminton gespeeld. Op de camping, op school of in je eigen achtertuin. Vond je dat leuk? Pak dan nu je kans en verbeter je skills bij een vereniging bij jou in de buurt. Sluit aan bij 10 introductietrainingen voor slechts € 25,- en maak kennis met de sport!

• 10 introductielessen
  • Voor jong en oud en op alle niveaus
  • Nu voor slechts € 25,-
  • Bij een vereniging bij jou in de buurt
  • Start begin oktober (1 les per week)

Hoe werkt het?

Ook BC Stiens organiseert vanaf de eerste week van oktober 10 toffe introductietrainingen. Plezier gegarandeerd, voor zowel jong als oud. Onder leiding van een enthousiaste trainer/begeleider leer je de basis skills, de spelregels en speel je je eerste wedstrijden. De trainingen zijn één keer per week, startend vanaf de eerste week van oktober 2021. Meer informatie vind je op de website van probeerbadminton!