STIENS 84 BC D1 KAMPIOEN!!

28 MAART IS HET MIXTEAM VAN BC STIENS KAMPIOEN GEWORDEN IN SNEEK

Het vaste team bestond dit seizoen uit Petra, Alie, Inge, Frits, Theo, Arnold en Jan Veltman. Zo nu en dan hebben Lolke en Anneke ons ook uit de brand geholpen waarvoor onze grote dank. Het team is direct na degradatie in het vorig seizoen weer kampioen geworden en dat mag, ondanks de blessures, best een prestatie genoemd worden.

Volgend jaar weer in een sterkere klasse. We hopen dat we ons kunnen handhaven.

Competitie spelen is en blijft erg leuk, met name omdat je dan speelt tegen andere tegenstanders dan je clubgenoten. Ook wordt het hapje en drankje na de wedstrijd als erg gezellig ervaren. Verder is het natuurlijk leuk om andere mensen met dezelfde liefde voor de sport te ontmoeten.

Stiekem doe ik dan ook een oproep, met name voor de dames want die zijn erg schaars, om zich aan te melden voor een team binnen de club.

Dit team kijkt in ieder geval terug op een mooi seizoen en hopen hier nog jaren mee door te kunnen gaan.

Namens het team

Arnold Disco