Verslag van het jeugd badmintontoernooi in Sneek

Afgelopen zaterdag 7 april om tien over negen begon het toernooi met de enkelpartijen. Vanuit Badmintonclub Stiens deden er twee jeugdleden mee, Luca Koster en Gerhard Steeman. Gerhard kreeg nog een speciale vermelding, omdat hij met acht jaar de jongste deelnemer was. Voor elk punt werd hard geknokt. Rode koontjes na een wedstrijd en veel blije gezichten na het winnen van de wedstrijd. De enkelpartijen namen de hele ochtend in beslag. Om 12:00uur werden de laatste wedstrijden gespeeld.

Na een kleine pauze gingen de dubbelpartijen van start. Hier werd fel gestreden om de wedstrijd te winnen. Hier en daar hoorde je na het fluitsignaal een kleine vreugdekreet.

Na een kleine versnapering werden de prijzen uitgereikt. Ondanks het mooie weer buiten waren er veel toeschouwers om de spelers aan te moedigen. Hier bleek dat zowel Luca als Gerhard tweede in hun poule zijn geworden met de enkels. Bovendien werden ze samen ook tweede in hun poule in de dubbels.

Namens BC-Stiens beide van harte gefeliciteerd!