Wie gaat er mee naar een toernooi?

Beste badmintonners,

Ik heb het bestuur toegezegd dat ik mij zou gaan bezig houden met het bijhouden van diverse badmintontoernooien in onze provincie. Inmiddels hebben zich 2 clubs aangemeld.

Ik kan uit ervaring zeggen dat het erg leuk is om mee te doen aan toernooien. Vooral als je met een aantal mensen daar heen gaat, wordt het een heel gezellige dag. Het spelen van een toernooi is vaak verrassend omdat je tegen mensen speelt die je niet kent.

Op de club weet je vaak wat de tegenstander zijn sterke en zwakke kanten zijn, dat mis je op de toernooien en dat kan dus heel verrassend zijn. Ook wordt er vaak een gezellig dineetje na afloop georganiseerd.

Ik hoop dat ik jullie enthousiast heb gemaakt en wacht af hoeveel mensen zich gaan opgeven voor de diverse toernooien. Dat opgeven kan individueel, maar kan ook gezamenlijk.

Misschien tot ziens op een toernooi!

Arnold Disco