Welkom bij Badmintonclub Stiens

Een club waarbij gezelligheid en sportiviteit voorop staat. Hiernaast vinden wij als BC-Stiens het belangrijk dat alle leden op hun eigen niveau kunnen badmintonnen. Daarom kan je als speler kiezen om recreatief of competitie verband te spelen. Bij onze club hebben we een junioren en een senioren afdeling waarbij de leeftijd uiteen loopt van 5 t/m 85 jaar.

KENNISMAKEN?

Lijkt het je leuk om mee te spelen, kom dan op de betreffende speeltijd naar de hal voor verdere informatie. Of neem contact op met onze secretaris. Tijdens de speelmomenten is altijd wel een bestuurslid aanwezig die je wegwijs maakt. Je mag altijd een paar keer op proef spelen om te zien of deze sport je bevalt.

Mededeling

 

Geachte leden, beste badmintonvrienden,

 

Onze sporthallen in Stiens zijn alweer een tijdje gesloten en dientengevolge hebben we elkaar al veel te lang niet gezien of gesproken, laat staan tegen elkaar gespeeld.

 

Het ziet er nu naar uit dat de binnensporten weer kunnen opstarten per 1 september aanstaande. Dit duurt dus nog wel even; wie weet wat er in tussentijd allemaal weer verandert. Wij volgen daarin uiteraard de mededelingen van het RIVM, de gemeente Leeuwarden en BV Sport. Voorlopig zullen we het even moeten doen met wachten op de daadwerkelijke versoepelingen. Als het zover is zullen we jullie uiteraard informeren.

 

Ondertussen hoop ik dat het met jullie en je familie goed gaat en hopen we op spoedig nader bericht over het al dan niet (geleidelijk) hervatten van onze geliefde sport.

 

Ik sta te trappelen om weer te kunnen badmintonnen, maar realiseer mij al te goed dat jullie en mijn gezondheid voorop staan.

 

Sportieve groet namens het bestuur van BC-Stiens

 

Johan Takens,

Voorzitter.

  • Competitie
    Ondanks de Corona perikelen gaat de badmintoncompetitie gelukkig toch weer van start en wel vanaf 7 september. Het aantal teams dat deelneemt loopt de laatste jaren sterk terug. Maar Stiens [lees verder…]
  • Wie gaat er mee naar een toernooi?
    Beste badmintonners, Ik heb het bestuur toegezegd dat ik mij zou gaan bezig houden met het bijhouden van diverse badmintontoernooien in onze provincie. Inmiddels hebben zich 2 clubs aangemeld. Ik kan [lees verder…]
  • Braderie Stiens 2019
    Echt waar, we waren de enige sportvereniging die op de braderie stond. En wat troffen we het. Tegen alle verwachtingen in, prachtig weer. Naast de nodige informatie werden bezoekers uitgenodigd een [lees verder…]

Onze speellocatie

IMG_0489
P1020096
P1020102
P1020087
2014-09-14 trainingsochtend jeugd 15
previous arrow
next arrow