Clubtoernooien

Hier vind je alle clubtoernooien die plaats vinden:

Waddenzee dubbeltoernooi

Op zondag 31 maart organiseert HBC de Wadden het Waddenzee dubbeltoernooi.

Opgave bij voorkeur als koppel, je kunt je ook zonder partner opgeven (partner wanted) dan proberen wij jou te koppelen. Jullie worden door ons op sterkte ingedeeld. Er zijn minimaal zes speelronden per koppel. Het toernooi is bedoeld voor recreanten en competitiespelers, mits deze niet hoger spelen dan eerste klasse. Speel je in een hogere klasse dan graag even overleg met de organisatie. Minimum leeftijd 16 jaar.

Klik hier voor meer informatie en aanmelding.

Het Douwsma – De Bongerd Mixtoernooi 2019

Op 20 april 2019 organiseert Badminton Vereniging Haulerwijk het 20ste gezelligheids-mix-toernooi. Wij nodigen u uit om samen met uw mix-partner in te schrijven voor dit toernooi.

Voor dit toernooi geldt een minimum leeftijd van 17 jaar.

Deelname aan het toernooi staat open voor recreanten en (ex)kompetitie-spelers. Om deel te nemen, dient u niet hoger te spelen dan 1e klasse district.

Het toernooi wordt gespeeld in verschillende poules van verschillende sterkte. In elke poule zijn leuke prijzen te winnen.

Aanvang van het toernooi is om 9.30 uur en de prijsuitreiking zal om ca 17.00 zijn.  Het toernooi wordt gehouden in sporthal “De Bongerd”, Leeksterweg 23a te Haulerwijk.

De deelnamekosten bedragen aan de zaal €11,00 per persoon. Bij betaling per bank voor 15 april 2019 betaalt u € 10,00 p p. Over te maken op rekening NL69 RABO 0119 0460 40 t.n.v. A.H.Gils te Oosterwolde o.v.v. “ Douwsma – De Bongerd” Mixtoernooi 2019. (Graag ook vermelden voor wie er betaalt wordt.)

Klik hier voor het inschrijfformulier. Inschrijven kan nog tot 15 april.

Het SV Meteoor Master toernooi

Op 11 en 12 mei 2019 is het weer zover! SV Meteoor organiseert dan voor de 51ste keer het internationale Master, cat4, cat6 en cat8 toernooi in het Indoorcentrum Veendam.

Zoals ieder jaar bestaat weer de mogelijkheid om te kamperen naast de sporthal, inclusief het gebruik van het subtropisch zwembad.

Men mag inschrijven tot maximaal 3 onderdelen in één klasse en 1 extra onderdeel in een aansluitende andere klasse waarin men gerechtigd is te spelen (maximaal 4 onderdelen)

Voor meer informatie lees de bijgevoegde flyer, waarin ook meer informatie over de spetterende feestavond op zaterdag.

Online inschrijven kan via de volgende link tot en met 20 april 2019 :