Clubtoernooien

Hier vind je alle clubtoernooien die plaats vinden

Scharlaken vrijdagavond toernooi Haren

Op vrijdagavond 8 februari 2019 organiseert de Harener Badmintonclub ’68 weer het gezelligheids MIX-badmintontoernooi in het Scharlakenhof te Haren. Lijkt het je leuk om mee te doen? Klik dan hier voor meer informatie en opgave.

SportVen Regio Jeugd Kampioenschappen 2019

Op 16 en 17 februari vindt het Regio Jeugdkampioenschap plaats. Vind je het leuk om hier aan mee te doen? Klik dan hier voor meer informatie. Opgeven kan tot en met 3 februari.

Steegden Dubbeltoernooi in Appelscha

Zaterdag 23 februari 2019 organiseert badmintonclub AFC uit Appelscha weer haar jaarlijkse Steegden dames en herendubbel toernooi te organiseren. Lijkt het je leuk om hier aan mee te doen? Klik dan hier voor meer informatie en opgave.

18e Badminton Veteranen Toernooi van BC Sportief Hoogezand

BC Sportief Hoogezand organiseert op zondag 3 maart 2019 haar jaarlijkse Badminton Veteranen Toernooi. Lijk het je leuk om mee te doen? Klik dan hier voor alle informatie en inschrijving.

Het BC Assen 4-6-8 toernooi

Op zaterdag 23 maart 2019 organiseert BC Assen opnieuw het BC Assen 4-6-8 toernooi. Op deze zaterdag zal er in de categorieën 4, 6 en 8 in dubbels zoveel mogelijk in poules, enkelspelen in afvalsysteem gespeeld worden. Inschrijven is mogelijk voor 2 verschillende onderdelen in aaneensluitende categorieën.

Juist ook de categorie 8 is een leuke categorie om deel te nemen voor de gevorderde recreatieve speler.

Wil je meedoen? Schrijf je dan hier in!